Wiek: 27 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 71 Skąd: Chicago IL
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 4:58 pm [FILM] AMS Time Attack EVO X - 751 Koni na kolach!
Zblizaja sie ostatnie dwa wyscigi sezonu, finaly Redline Time Attack oraz Finaly Super Lap Battle. W trybie przygotowan do wyscigow nasze EVO X otrzymalo kila nowych przerubek aerodynamicznych oraz nowa turbine AMS 850R. Naturalnie EVO bylo przpiete na nasza chamownie a rezultat to nowy record swiata na moc w EVO X. 751 koni na kolach!
Pomógł: 3 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 49 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 7:53 pm
No masz ci los! Miało być zabawnie, a tu zaraz, że atak itp. Po pierwsze gratuluję niezbędnej odrobiny dystansu do tego co się robi i do siebie samego , bo to towar wysoce deficytowy w tym regionie Po drugie pozazdrościć fajnej pracy, pasji, no i oczywiście samego wyniku!
EVOX napisał/a:
w angielskim też jesteś taki dobry?
A co? Szukasz korepetycji? Czy trzeba title przetłumaczyć? Jeśli to title to polecam takie biuro SYMULTANKA. Tylko Policja wyniosła im już chyba wszystkie druki in blanco
A jeśli to korepetycje, to moja 2 letnia córka zachorowała i jest wolne i opłacone miejsce do końca roku w szkole dla przedszkolaków Byłem na lekcji pokazowej. Jak dla mnie poziom naprawdę zaawansowany
No masz ci los! Miało być zabawnie, a tu zaraz, że atak itp. Po pierwsze gratuluję niezbędnej odrobiny dystansu do tego co się robi i do siebie samego , bo to towar wysoce deficytowy w tym regionie Po drugie pozazdrościć fajnej pracy, pasji, no i oczywiście samego wyniku!
Tobie raczej nie można tego samego pogratulować...
MR. Zuras napisał/a:
A co? Szukasz korepetycji? Czy trzeba title przetłumaczyć? Jeśli to title to polecam takie biuro SYMULTANKA. Tylko Policja wyniosła im już chyba wszystkie druki in blanco
A jeśli to korepetycje, to moja 2 letnia córka zachorowała i jest wolne i opłacone miejsce do końca roku w szkole dla przedszkolaków Byłem na lekcji pokazowej. Jak dla mnie poziom naprawdę zaawansowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum