evo.org.pl Strona Główna evo.org.pl
Forum Miłośników Mitsubishi Lancer Evolution

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
[FILM] AMS Time Attack EVO X - 751 Koni na kolach!
Autor Wiadomość
Rysiek@AMS 
User

Wysłany: Pon Lis 02, 2009 4:58 pm   [FILM] AMS Time Attack EVO X - 751 Koni na kolach!

Zblizaja sie ostatnie dwa wyscigi sezonu, finaly Redline Time Attack oraz Finaly Super Lap Battle. W trybie przygotowan do wyscigow nasze EVO X otrzymalo kila nowych przerubek aerodynamicznych oraz nowa turbine AMS 850R. Naturalnie EVO bylo przpiete na nasza chamownie a rezultat to nowy record swiata na moc w EVO X. 751 koni na kolach!

A oto link do filmu z chamowni na Streetfire:
http://videos.streetfire....VO-X_715649.htm

Relzacje z SEMA ora wyscigow w krotce!

bobik
Starszy User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 1:26 pm   

zacny wynik Panie :razz:

na czarnej liście Arkadiusza O

MR. Zuras 
User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 2:44 pm   

No ładnie, ładnie. Zastanawiam się tyko... Hamownia jest do hamowania? A chamownia... do odchamiania? :razz:

Rysiek@AMS 
User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 5:32 pm   

MR. Zuras napisał/a:
No ładnie, ładnie. Zastanawiam się tyko... Hamownia jest do hamowania? A chamownia... do odchamiania? :razz:

hahaha Dobre!!!
Musisz mi wybaczycz, jak widac moja gramatyka mogla by byc lepsza hehe. Niestety przez te 16 lat troszke polskiego sie zapomialo....

Z powazaniem

Rysiek

EVOX 
Starszy User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 5:43 pm   

MR. Zuras napisał/a:

w angielskim też jesteś taki dobry? :mrgreen:

Rysiek nie przejmuj się, prosimy o więcej filmów i zdjęć z Waszej czrodziejskiej "kuchni" tuningowej [joł] :wink:

MR. Zuras 
User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 7:53 pm   

No masz ci los! Miało być zabawnie, a tu zaraz, że atak itp. Po pierwsze gratuluję niezbędnej odrobiny dystansu do tego co się robi i do siebie samego :cool: , bo to towar wysoce deficytowy w tym regionie :oops: Po drugie pozazdrościć fajnej pracy, pasji, no i oczywiście samego wyniku!
EVOX napisał/a:
w angielskim też jesteś taki dobry?

A co? Szukasz korepetycji? Czy trzeba title przetłumaczyć? Jeśli to title to polecam takie biuro SYMULTANKA. Tylko Policja wyniosła im już chyba wszystkie druki in blanco :twisted:
A jeśli to korepetycje, to moja 2 letnia córka zachorowała i jest wolne i opłacone miejsce do końca roku w szkole dla przedszkolaków :mrgreen: Byłem na lekcji pokazowej. Jak dla mnie poziom naprawdę zaawansowany :lol:

uszaty69 
Wspierający forum

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 8:25 pm   

ja też ostatnio się śmiałem, że jadę się chamować :D Taka terapia zaraz po ślubie :D

RED ChlapTouch POWER :twisted:

EVOX 
Starszy User

Wysłany: Sro Lis 04, 2009 10:31 pm   

MR. Zuras napisał/a:
No masz ci los! Miało być zabawnie, a tu zaraz, że atak itp. Po pierwsze gratuluję niezbędnej odrobiny dystansu do tego co się robi i do siebie samego :cool: , bo to towar wysoce deficytowy w tym regionie :oops: Po drugie pozazdrościć fajnej pracy, pasji, no i oczywiście samego wyniku!

Tobie raczej nie można tego samego pogratulować...

MR. Zuras napisał/a:
A co? Szukasz korepetycji? Czy trzeba title przetłumaczyć? Jeśli to title to polecam takie biuro SYMULTANKA. Tylko Policja wyniosła im już chyba wszystkie druki in blanco :twisted:
A jeśli to korepetycje, to moja 2 letnia córka zachorowała i jest wolne i opłacone miejsce do końca roku w szkole dla przedszkolaków :mrgreen: Byłem na lekcji pokazowej. Jak dla mnie poziom naprawdę zaawansowany :lol:

:mrgreen:

Odpowiedz do tematu