Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 37 Skąd: Kraków / Wwa
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 10:03 pm
1,5 roku temu jak jeszcze 2pasy na zakopiance były do myślenic dojazd do zako na 2oo zajął Nam 40min. Ale startowaliśmy od grzegórzeckiego... i to było na 2oo. Więc obecnie 45min 4oo wydaje się być realne. Tak czy owak gratki dobry wynik!
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 1512 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 9:54 am
jazel napisał/a:
Dokladnie od skrzyzowania Nowohuckiej z Wielicka i Powstancow Sl. do powiedzmy polowy Olczy. Korek do Libertowa ominalem prawym pasem ktorym nikt nie jechal (mimo, ze tam sa legalne 3 pasy), a potem do konca 2-pasmowki jechalem tyle ile fabryka dala, bo mi jakies RS6 podskakiwalo. Reszta Zakopianki byla pustawa.
Anyway - walczylem z pecherzem
to co piszesz wydaje sie mało prawdopobne bo rekord jaki krażył po krk to było jakieś 45min z góry borkowskiej a nie ze skrzyżowania wielicka/nowohucka z tego miejsca potrzeba okolo 10 min zeby być w libertowie za zwęzka a z tamtad byś musiał w 35 min dojechać do zakopca. Z libertowa do Ronda w zakopanym jest około 90km i twoja średnia predkość powinna być około 150km/h... do Lubnia zgodze sie można miejscami isc ponad 200, ale potem nie bardzo a kazde hamowanie przed maruderem cie opoznia....
Jezdziłem ta trasa wcholere razy i znam ja na pamieć, na czas zarówno evo/sti/ porsche itp... i to co mówisz nie jest nie wykonalne ale też nie jest łatwe
_________________ Ciemna strona mocy!
Sprzedam: Szpera przód Ralliart N-grupowa Evo X
coś czuje że szykują się zawody, kto pierwszy w zakopcu
teoretycznie fajna sprawa, ale prawdopodobienstwo dzwona albo akcji z policja przy grupowych zawodach moze być słaba...
Tez mi sie wydaje, ze mogloby byc fajnie, tez dokladnie znam kazdy zakret. Ale dzwony i policyjne poscigi nieuniknione. Tam jest jednak zbyt niebezpiecznie, zeby wlaczyc jeszcze element meskiej rywalizacji
Btw. Nie bede sie spieral co do swojego czasu. Bardziej mnie martwia policyjne punkty premia, niz cieszy to, ze zdazylem z pecherzem i po malolata na trening
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum