KTO W KOŃCU BĘDZIE GRILL SZEFEM ?? WASZKA CZY FITNES ????????????
Sorry,ale nie mam zwyczaju bratać się z oszustami,więc wątpliwa sprawa :
Waszka nie przesadzaj i daj już spokój. Nie wykorzystuj sytuacji do rozwiązywania swoich osobistych nieporozumień z Fitnesem. Każdy może popełnic błąd. Chłopak faktycznie na Superoesie zachował się średnio, ale myślę, że trzeba już o tym zapomnieć. Wypisując takie rzeczy możesz tylko popsuć atmosferę zlotu.
[ Dodano: Sro Mar 10, 2010 7:48 pm ]
1. shodan
2. Idzik
3. Adam.
4. deus_vvv
5. banzajek
6. jockn
7. WASZKOWNIK
8. Fit
9. Bartezz
10. (A)rturo - jak wystroje auto do tego czasu
11. ADHD
12. Micky from Krk - pisze za niego, bo mnie o to prosil
13. Łosiu (rajdówka)
14. waszka + mam nadzieję szczuki,kiler,kulfon
15. gr1zly
16. sqell
17. imek
18. funcarver
19. reign
20. Ostry
1. shodan
2. Idzik
3. Adam.
4. deus_vvv
5. banzajek
6. jockn
7. WASZKOWNIK
8. Fit
9. Bartezz
11. ADHD
13. Łosiu (rajdówka)
15. gr1zly
16. sqell
17. imek
18. funcarver
19. reign
20. Ostry
21. poziek
1. shodan
2. Idzik
3. Adam.
4. deus_vvv
5. banzajek
6. jockn
7. WASZKOWNIK
8. Fit
9. Bartezz
11. ADHD
13. Łosiu (rajdówka)
15. gr1zly
16. sqell
17. imek
18. funcarver
19. reign
20. Ostry
21. poziek
22. Marjo - jak będę miał wolne
Marek, ja pamietam, jak kiedys jechalem (i nie dojechalem, bo sie rozbilem) na spot w Krakowie, na ktorym bylo 13 EVO (mnie wiecej rok temu). Takze narazie lista szalu nie robi, ale zycze powodzenia
Wg. strony zajazdu Nad Wieprzem mają 13 pokoi, 36 miejsc ale pokoje nawet 4-o osobowe więc pomysł aby każdy zaklepywał sam jest taki sobie. Każdego kolejnego zakwaterują w kolejnym wolnym pokoju a potem zapytają następnego, chcesz pan z Kowalskim, Malinowskim czy hgw z kim? A komuś kto był pierwszy dokwaterują kogoś z kim ma na pieńku bo go na OS-ie oszukał Jak to sobie wyobrażacie? Chyba że Ci co się znają dogadają się ze sobą a reszta na żywioł.
Co do noclegów to jest jeszcze ta opcja OLIVIA.
Jeśli nie ma nikogo innego chętnego to mogę tam podjechać i wypytać co i jak ale najwcześniej we wtorek.
Sądzę, ze w kwietniu mają tak dużo gości, że będą chcieli się dogadać.
_________________ Pozdrawiam i niech moc oraz ..... moment obrotowy będą z Wami ...
- - - - - Pierwsze Evo X na tym forum - - - - -
ADHD dobrze gada. Hotel Olivia brzmi i wygląda dobrze. Rezerwujemy ????????????????????
Hotel Olivia - nic wieczorem tam sie nie dzieje,wieczorem pozamykane bar,bezklimatycznie,zmuła.....w "wieprzku" zawsze kuchnia czynna i w miare żarcie,wóda ile si,e chce i dokąd i kiedy chce....czasem muzyczka gra,duży kominek jest z otwatym paleniskiem...nie wiem....My osobiście obstawiamy "Nad wieprzem"...byliśmy i tu ,i tu i klimat lepszy w "wieprzku"....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum