U nas jest taki starszy Pan, co ma właśnie mapę i wydech w sowim X, moc około 430 KM, ponad 520 Nm, i EXEDY HD nie dało rady ... a Pan w sumie to spokojnie jeździ .
baznajek ja tam smigam w dni powszednie po 15. na dole jest duzy wogóle nie tykany parkink taka dziewica moze powedzieć ale zastawili
ochrona tam jest luzacka w lato upalałem tylnio napedówke z 40 minut i podjechał i powiedziała ze niedługo bede na policje dzwonic wiec mozemy sie zbierac powoli
Pomógł: 2 razy Wiek: 100 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 823 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 4:00 pm
ajt napisał/a:
no a kto
pochwale sie jak przyplynie:), napewno nie omieszkam zalozyc temacik.
nie wiem czy trylion kucy pomoze krowiastej x dogonic IX
pzdr !!
ps. jedziesz w piatek??
Nooo to ja zapraszam do porównania IX z jakże krowiastą X - proponuję swój egzemplarz - ostatnio codziennie jestem w Pruszkowie ;D albo jeszcze lepiej - wpadajcie obydwaj na zlot do ułęża .
_________________ "jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"
George Orwell
Pomógł: 2 razy Wiek: 100 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 823 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 4:57 pm
to olej ten piątek i przyjedz w nastepny czwartek do zajazdu pod wieprzem na impreze integracyjna a potem w piatek polatac troche. Ewentualnie mozesz obskoczyc obie imprezy ;D Tutaj informacje
_________________ "jeśli wolność słowa w ogóle coś oznacza, to oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"
George Orwell
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:19 am
banzajek napisał/a:
ajt napisał/a:
no a kto
pochwale sie jak przyplynie:), napewno nie omieszkam zalozyc temacik.
nie wiem czy trylion kucy pomoze krowiastej x dogonic IX
pzdr !!
ps. jedziesz w piatek??
Nooo to ja zapraszam do porównania IX z jakże krowiastą X - proponuję swój egzemplarz - ostatnio codziennie jestem w Pruszkowie ;D albo jeszcze lepiej - wpadajcie obydwaj na zlot do ułęża .
spoko spoko, jak doplynie nie omieszkam sprobowac:)
oczywiscie z ta "krowiasta" to czysy zart:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum